Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт
Дома

Вести

Филтер: 
Филтер за категорија вести
Филтер за ознаки за новости
Филтер за датум на вести

Излагаме во Mötesplats Samhällssäkerhet 

Горди сме што изложуваме на Mötesplats Samhällssäkerhet заедно со нашите партнери, IRO Rescue.
Прочитај повеќе

Q-bital Healthcare Solutions носи мобилна операциона сала на SAMTIT Kongres 2024

Горди сме што изложуваме на SAMTIT Kongres 2024 и ќе донесеме со нас мобилна операциона сала
Прочитај повеќе

Излагаме на австралиската недела на здравствена заштита во Сиднеј 2024 година

Придружете ни се на австралиската недела на здравствена заштита 2024 година (штанд 125) за да видите како нашата мобилна и модуларна инфраструктура може да го подобри животот на пациентите со брзо обезбедување на клинички капацитет.
Прочитај повеќе

Помагање на Фондацијата Фондацијата за здравствена заштита на Фримли

Q-bital му помогна на Frimley Health NHS Foundation Trust да го зголеми капацитетот во ендоскопските процедури преку иновативна употреба на нарачано модуларно решение.
Прочитај повеќе

Модуларните методи на градење имаат значителни придобивки за давателите на здравствени услуги

Написот подолу е преведена верзија преземена од неодамнешната реклама на FMT, во која нашиот оперативен директор за Европа, Арјан де Ријке, дискутира за тоа како модуларните објекти се покажуваат како исклучително разноврсно решение, како за барањата за застанување, така и за долгорочно планирање на зградите. и простори.
Прочитај повеќе

Иновативно решение за здравствена заштита што ѝ помага на Општата болница Вексфорд да ги продолжи основните дијагностички процедури на лице место

Иновативно решение за здравствена заштита и помага на Општата болница Вексфорд да ги продолжи основните дијагностички процедури на лице место додека продолжува да закрепнува од разорниот пожар.
Прочитај повеќе

Излагаме на Европскиот дизајн за здравствена заштита 2024 година

Излагаме на Европскиот дизајн за здравствена заштита 2024 година на Кралскиот колеџ за лекари, Лондон од 10-ти до 12-ти јуни.
Прочитај повеќе

Излагаме на Конгресот на СВН

Горди сме што изложуваме на SVN Congress прикажувајќи ги нашите иновативни мобилни и модуларни CSSD решенија.
Прочитај повеќе

Излагаме на Hälso & Sjukvård 2024 година

Горди сме што ќе изложиме на Hälso & Sjukvård 2024 следната година на најголемиот собир во Нордијците за иднината на здравјето и медицинската нега.
Прочитај повеќе

Излагаме на Викторијанската недела на здравствена заштита

Горди сме што се враќаме уште една година во Изложбениот и конгресниот центар во Мелбурн за да изложиме и презентираме на 11-тата годишна недела на Викторијанската здравствена заштита.
Прочитај повеќе

Забрзување на изградбата на клиничката инфраструктура - Кируна, Умеа и Сундсвал

Дојдете и видете и слушнете ја „Забрзување на изградбата на клиничката инфраструктура - настан Q-bital“. Ќе одржуваме презентации во Кируна, Умеа и Сундсвал.
Прочитај повеќе

Нови простории во Бризбејн, Австралија!

Би сакале да им се заблагодариме на сите кои присуствуваа на настанот за сечење лента и го направија успешен.
Прочитај повеќе
ЕУ
APAC

Q-bital Healthcare Solutions
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu