Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Висок квалитет, технички напредна, клиничка инфраструктура, испорачана со темпо

За

Обезбедување мобилни и модуларни решенија за здравствена заштита

Q-bital Healthcare Solutions е водечки глобален снабдувач на флексибилна клиничка инфраструктура и услуги, обезбедувајќи висококвалитетни, технички напредни решенија со темпо преку партнерство со нашите клиенти за подобрување на здравствените резултати. 

Ние работиме со нашите клиенти за да обезбедиме висококвалитетни, одржливи решенија за здравствена заштита, со нарачани мобилни и модуларни простори за здравствена заштита кои се однесуваат на уникатните потреби на секој здравствен систем. 

Нашите капацитети

Што правиме

Нашите мобилни објекти, кои може да се инсталираат и пуштаат во употреба во рок од неколку недели, вклучуваат операциони сали, апартмани за ендоскопија, деконтаминација на ендоскоп, стерилизација, одделенија, клиники, единици за полесни повреди и предавање на брза помош. Скалабилни, вклучително и интеграција со модуларни објекти, тие служат како хируршки центри и дијагностички центри во заедницата. Модуларните згради што ги конструираме нудат неограничен потенцијал за создавање на целосно уникатни и специфично приспособени простори за здравствена заштита, поефикасно отколку кога се користат традиционални методи на градба.

Нашите услуги

Студии на случај

Болница Гундивинди, Австралија

Мобилна операциона сала и беше обезбедена на болницата Гундивинди, за да помогне да се обезбеди дополнителен простор за 35 очекувани мајки за време на реновирањето.
Повеќе информации

Основната болница Графтон, Австралија

Мобилна CSSD беше обезбедена на Grafton Base Hospital, единствената болница во област со површина од 10.441 квадратни километри, за време на проектот за реновирање на нивниот CSSD, кој се поправа за да го доведе објектот до стандардите AS4187.
Повеќе информации
А
Б
В
Д
Е
Ф
Г
Х
Јас
Ј
К
Л
М

Мобилна операциона сала

Нашите ламинарен проток, ултра чисти, стандардни и хибридни мобилни и модуларни објекти за операциона сала можат да бидат изградени нарачана според вашите барања. Повеќе соби може да се поврзат со други мобилни или модуларни типови објекти, вклучително и одделенија, за да се обезбеди објект за дневен случај.

Студии на случај

Болница Гундивинди, Австралија

Мобилна операциона сала и беше обезбедена на болницата Гундивинди, за да помогне да се обезбеди дополнителен простор за 35 очекувани мајки за време на реновирањето.
Повеќе информации

Основната болница Графтон, Австралија

Мобилна CSSD беше обезбедена на Grafton Base Hospital, единствената болница во област со површина од 10.441 квадратни километри, за време на проектот за реновирање на нивниот CSSD, кој се поправа за да го доведе објектот до стандардите AS4187.
Повеќе информации

Последни вести

Излагаме на Европскиот дизајн за здравствена заштита 2024 година

Излагаме на Европскиот дизајн за здравствена заштита 2024 година на Кралскиот колеџ за лекари, Лондон од 10-ти до 12-ти јуни.
Прочитај повеќе

Излагаме на Конгресот на СВН

Горди сме што изложуваме на SVN Congress прикажувајќи ги нашите иновативни мобилни и модуларни CSSD решенија.
Прочитај повеќе

Излагаме на Hälso & Sjukvård 2024 година

Горди сме што ќе изложиме на Hälso & Sjukvård 2024 следната година на најголемиот собир во Нордијците за иднината на здравјето и медицинската нега.
Прочитај повеќе

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница може да започне овде…

Стапи во контакт

ЕУ
APAC

Q-bital Healthcare Solutions
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu