Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Cilësi e lartë, teknikisht e avancuar, infrastrukturë klinike, e ofruar me ritëm

Rreth

Ofrimi i zgjidhjeve të kujdesit shëndetësor celular dhe modular

Q-bital Healthcare Solutions është një ofrues kryesor global i infrastrukturës dhe shërbimeve klinike fleksibël, duke ofruar zgjidhje me cilësi të lartë dhe teknikisht të avancuar me ritëm duke bashkëpunuar me klientët tanë për të përmirësuar rezultatet shëndetësore. 

Ne punojmë me klientët tanë për të ofruar zgjidhje të cilësisë së lartë, të qëndrueshme të kujdesit shëndetësor, me hapësira të kujdesit shëndetësor të lëvizshëm dhe modularë me porosi që adresojnë nevojat unike të çdo sistemi të kujdesit shëndetësor. 

Objektet tona

Çfarë bëjmë ne

Objektet tona të lëvizshme, të cilat mund të instalohen dhe vihen në punë brenda javësh, përfshijnë dhomat e operacionit, suitat e endoskopisë, dekontaminimin e endoskopit, sterilizimin, repartet, klinikat, njësitë e lëndimeve të lehta dhe dorëzimin e ambulancës. Të shkallëzuara, duke përfshirë integrimin me pajisje modulare, ato shërbejnë si qendra kirurgjikale dhe qendra diagnostike komunitare. Ndërtesat modulare që ne ndërtojmë ofrojnë potencial të pakufishëm për të krijuar hapësira shëndetësore krejtësisht unike dhe të përshtatura në mënyrë specifike, në mënyrë më efikase sesa kur përdoren metoda tradicionale të ndërtimit.

Shërbimet tona

Studimet e rasteve

Spitali Goondiwindi, Australi

Një dhomë e lëvizshme operacioni iu dha Spitalit Goondiwindi, për të ndihmuar në sigurimin e hapësirës shtesë të dhomës për 35 nënat e pritura gjatë një rinovimi.
Me shume informacion

Spitali Bazë Grafton, Australi

Një CSSD e lëvizshme iu dha Spitalit Bazë Grafton, i vetmi spital në një zonë që mbulon 10,441 kilometra katrorë, gjatë një projekti rinovimi të CSSD-së së tyre, i cili po riparohej për ta sjellë objektin në standardet AS4187.
Me shume informacion
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M

Salla operative e lëvizshme

Objektet tona të sallës së operacionit me rrjedhje laminare, ultra të pastra, standarde dhe hibride të lëvizshme dhe modulare mund të ndërtohen sipas kërkesave tuaja. Dhoma të shumëfishta mund të lidhen me lloje të tjera objektesh të lëvizshme ose modulare, duke përfshirë repartet, për të ofruar një strukturë ditor.

Studimet e rasteve

Spitali Goondiwindi, Australi

Një dhomë e lëvizshme operacioni iu dha Spitalit Goondiwindi, për të ndihmuar në sigurimin e hapësirës shtesë të dhomës për 35 nënat e pritura gjatë një rinovimi.
Me shume informacion

Spitali Bazë Grafton, Australi

Një CSSD e lëvizshme iu dha Spitalit Bazë Grafton, i vetmi spital në një zonë që mbulon 10,441 kilometra katrorë, gjatë një projekti rinovimi të CSSD-së së tyre, i cili po riparohej për ta sjellë objektin në standardet AS4187.
Me shume informacion

Lajmet e fundit

Ne po ekspozojmë në European Healthcare Design 2024

Jemi duke ekspozuar në European Healthcare Design 2024 në Kolegjin Mbretëror të Mjekëve, Londër në datat 10-12 qershor.
Lexo më shumë

Ne po ekspozojmë në Kongresin SVN

Ne jemi krenarë që po ekspozojmë në SVN Congres duke shfaqur zgjidhjet tona inovative celulare dhe modulare CSSD.
Lexo më shumë

Ne po ekspozojmë në Hälso & Sjukvård 2024

Ne jemi krenarë që do të ekspozojmë në Hälso & Sjukvård 2024 vitin e ardhshëm në mbledhjen më të madhe të Nordic për të ardhmen shëndetësore dhe të kujdesit mjekësor.
Lexo më shumë

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj mund të fillojë këtu…

Kontaktoni

BE
APAC

Q-bital Healthcare Solutions
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu